Golvstående WC Mjukstängande svart sits

Från 8 250,00 kr
Anpassa Golvstående WC Mjukstängande svart sits
1 x WC-stol Golvstående   + 3 150,00 kr
1 x WC-cistern Golvstående och lågspolande   + 2 650,00 kr
1 x WC-sits mjukstängande svart mdf   + 2 450,00 kr

* Obligatoriska fält

8 250,00 kr

Golvstående engelsk WC av vitt porslin. Komplett med cistern och svart sits (soft close). Sitthöjd 42 cm. Handtaget förs upp eller ner för 3 eller 6 liters spolning. Kan justeras till 2,5 respektive 4,5 liter.
I webblager
Toalett för golvstående montering i klassisk stil med moderna funktioner. Alla toaletter är belagda med nanoglasyr vilket gör städningen lättare och gör att bakterier inte får fäste.

Under det tidiga 1900-talet, när badrummen var något helt nytt, importerades sanitetsgods i stor skala från England till Sverige. Den engelska stilen har därför haft stor påverkan på utformningen av våra tidiga badrum både vad gäller utseende och funktion. Traditionellt monteras dessa stolar mot vägg. Har du ett golv som rör sig, lägg gärna en sträng silikon precis mellan cistern och lock. Då ligger cisternen mjukt men stadigt mot väggen.

Produkterna är framtagna med traditionella anspråk trogna de äldre förlagor de är tillverkade efter och har stark anknytning till den formtradition vi ser i de tidiga svenska badrummen. Våra produkter för badrum och kök går stilmässigt och materialmässigt ihop med vårt kakel och klinker.

Spolmekanismen ska monteras i cisternen och cisternen bör fästas mot väggen med skruv eller silikonsträng. Anslutningsrör WC ingår ej.

Ta hjälp av en rörmokare för att koppla in din wc.
  • Art. nr: 829-304
  • Användning: Inomhus, Våtrum
  • Stilepok: Sekelskifte (1900-tal), Art Deco (20- och 30-tal), Funkis (30- och 40-tal)
Produkten består av

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.