Jobba på Byggfabriken?

Bli vår nya kollega

Tycker du att Byggfabriken skulle vara det perfekta stället för dig? Här nedan listar vi de vakanser vi har för närvarande.

Är det ingen av tjänsterna som passar dig, skicka en ansökan ändå. Berätta varför du vill att arbeta med oss på Byggfabriken och vad du kan bidra med, så kanske rätt tjänst dyker upp så småningom.  

Skriv "Spontanansökan" i ämnesraden och skicka din intresseanmälan till: ansokan@byggfabriken.com. Bifoga ditt CV.

Just nu söker vi

Säljare – Byggfabriken, Stockholm [2024-04-24 Stockholm]

Vi behöver en butikssäljare för sommarvikariat till våra butiker i Stockholm (Vasastan och Södermalm). Har du erfarenhet från försäljning, butiksarbete och intresse för byggnadsvård eller kanske renovering? Gillar du dessutom glada kollegor och Byggfabriken så sök dig till oss! Trevliga kunder och kollektivavtal finnes.

Om dig

  • Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård eller byggnadsinredning eller motsvarande.
  • Van att arbeta med personlig försäljning.
  • Förstår vad service i världsklass innebär.
  • Gärna ett intresse för byggnadsvård.
  • Kommunikativ och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Om Byggfabriken

Sedan starten 1997 har Byggfabriken jobbat med att lösa den till synes omöjliga ekvationen, att modernisera något som till sin natur kan tyckas bakåtsträvande – byggnadsvården. Vi har byggt upp en mindre butikskedja, med butiker i våra tre större städer samt en e-handelslösning för att kunna tillfredsställa de som inte har en butik inom räckhåll. Sortimentet är omsorgsfullt utvalt med till största delen lokala producenter och hantverkare i Sverige och Europa, utöver vår egen produktion av inredningsdetaljer och byggnadsvårdsprodukter. Hållbarhet ligger naturligt i vårt uppdrag, från idé, produktion och historisk förankring till kommunikation, köpupplevelse och leverans. Vi är en byggvaruhandel med fokus på småskalighet, hantverk, form och funktion. Vi kallar det modern byggnadsvård.

Start: Inom kort
Omfattning: Timmar vid behov
Placering: Vasastan och Södermalm

Välkommen med din ansökan på ansokan@byggfabriken.com, med "Stockholm" i ämnesraden.