Jobba på Byggfabriken?

Bli vår nya kollega

Tycker du att Byggfabriken skulle vara det perfekta stället för dig? Här nedan listar vi de vakanser vi har för närvarande.

Är det ingen av tjänsterna som passar dig, skicka en ansökan ändå. Berätta varför du vill att arbeta med oss på Byggfabriken och vad du kan bidra med, så kanske rätt tjänst dyker upp så småningom.  

Skriv "Spontanansökan" i ämnesraden och skicka din intresseanmälan till: ansokan@byggfabriken.com. Bifoga ditt CV.

Just nu letar vi efter


Säljare – Byggfabriken, Stockholm

[2023-04-19 Stockholm] 

Vi söker nu en säljare på heltid till Byggfabriken. Du kommer att arbeta i båda våra Stockholmsbutiker Vasastan och på Södermalm, men främst på den sistnämnda. Vi söker en representativ och noggrann person som har en hungrig inställning till personlig försäljning. Vi tror att du är utåtriktad och trygg i din roll som säljare. Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård, byggnadsinredning eller motsvarande är en förutsättning för att lyckas i din roll.

Om dig

  • Erfarenhet från detaljhandeln och gärna inom byggnadsvård eller byggnadsinredning eller motsvarande.
  • Van att arbeta med personlig försäljning.
  • Förstår vad service i världsklass innebär.
  • God datavana.
  • Ett genuint intresse för byggnadsvård.
  • Kommunikativ och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Om Byggfabriken

Sedan starten 1997 har Byggfabriken jobbat med att lösa den till synes omöjliga ekvationen, att modernisera något som till sin natur kan tyckas bakåtsträvande – byggnadsvården. Vi har byggt upp en mindre butikskedja, med butiker i våra tre större städer samt en e-handelslösning för att kunna tillfredsställa de som inte har en butik inom räckhåll. Sortimentet är omsorgsfullt utvalt med till största delen lokala producenter och hantverkare i Sverige och Europa, utöver vår egen produktion av inredningsdetaljer och byggnadsvårdsprodukter. Hållbarhet ligger naturligt i vårt uppdrag, från idé, produktion och historisk förankring till kommunikation, köpupplevelse och leverans. Vi är en byggvaruhandel med fokus på småskalighet, hantverk, form och funktion. Vi kallar det modern byggnadsvård.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm, Södermalm & Vasastan

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med MRC och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@mrcbemanning.se, 0708 540 422. Urval, intervjuer och tester sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan: MRC – Säljare Byggfabriken, Stockholm