Klinker: Victorian floor tiles

Undrar du vad Victorian Floor tiles är? Låt oss förklara! Dessa engelska golvklinker har inte bara ett traditionellt utseende som liknar de klinker som förr prydde offentliga utrymmen, trapphus och badrum. De har även en enastående kvalitet! De åldras med värdighet och ger dig ett tidlöst resultat som inte bara du kommer att uppskatta idag, utan även dina barn och barnbarn i generationer framöver.

De Victorian Floor tiles du köper hos Byggfabriken är tillverkade av finmald keramisk lera som torrpressas under högt tryck och färgas med naturliga pigment före bränning, vilket resulterar i en matt, slitstark klinker med låg absorbtionsförmåga som åldras vackert och behåller sin färg och kvalitet över tid. Perfekta för både privata och offentliga miljöer då de har en överlägsen hållbarhet.

Här hittar du 18 kulörer i 24 format för en nästintill obegränsad mönsterläggning. Skapa ett eget mönster, välj bland våra färdiga mönster eller utgå från ett gammalt mönster som redan finns i ditt hem. Sortimentet inkluderar även mönsterplattor och bårder som kan kombineras för att skapa precis det golv du drömmer om. 

För ytterligare inspriration, besök gärna våra kunskaps- och inspirationssidor, och tveka inte att kontakta vår kundtjänst för rådgivning eller för hjälp med mönsterritning!

Loading...
Handla enligt
Filter
Kulör
Loading...
Handla enligt
Filter
Kulör
Filter

428 produkter

Sida
per sida
  1. Lägg till i önskelista
    Kulörprov - Klinker
    Från 20,00 kr
Filter

428 produkter

Sida
per sida