Klinker: Victorian floor tiles

Victorian Floor Tiles, är engelska golvklinker som i utseende och kvalitet överensstämmer med traditionella klinker som förr lades i offentliga utrymmen, trapphus och badrum med mera. Klinkern är tillverkad av finmald keramisk lera som är torrpressad under högt tryck. Detta ger en mycket slittålig klinker med låg absorptionsförmåga lämplig i både offentlig och privat miljö.

Klinkern är matt och finns i 18 kulörer, i 24 olika format och är 9 mm tjock. Plattornas form och storlek gör variationsmöjligheterna för mönsterläggning obegränsade. Vare sig du vill sätta ihop ett eget mönster, utgå från en äldre förlaga eller lägga ett av våra färdiga mönster.

Genom att plattorna är öppna och oglaserade kommer de att åldras med stor värdighet och patineras naturligt över tid. Eftersom leran färgas in med naturliga pigment som tillsätts innan bränning är plattorna helt genomfärgade. Du kan därför lita på att de kommer att hålla samma kvalitet om de får ligga på plats i hundra år.

I sortimentet finns även mönsterplattor och bårder att kombinera med. Klinkern läggs med minimal fog som i kombination med de rakskurna, skarpa, kanterna ger ett helt slätt golv.

För vidare rådgivning eller mönsterritning kika under våra kunskaps eller inspirationssidor. Eller kontakta vår kundtjänst.

Loading...
Handla enligt
Filter
Kulör
Loading...
Handla enligt
Filter
Kulör
Filter

428 produkter

Sida
per sida
  1. Lägg till i önskelista
    Kulörprov - Klinker
    Från 20,00 kr
Filter

428 produkter

Sida
per sida