Köksblandare

16 900,00 kr
Köksblandare Funkis med kryssgrepp från TONI Copenhagen. Bänkmontering 32 mm hål, 10 mm vattenrör. Endast 4MS-godkända material, för kontakt med dricksvatten. Tillverkad i Danmark.
Leveranstid ca 1-2 veckor
Köksblandare i tidlös funkisdesign med kryssgreppsvred som med sin enkla form passar utmärkt i flera olika typer av kök och miljöer tillverkade för att hålla över tid.

I samband med funkisens genombrott och i synnerhet efter andra världskrigets slut standardiserades köken, blev mindre och effektivare och utrustades med allehanda bekvämligheter som rinnande varmt och kallt vatten.

Ta hjälp av en rörmokare för att koppla in din blandare.

Alla TONI Copenhagen-produkter tillverkas för hand i massiv mässing, oavsett ytfinish. Mässingen gjuts i Italien för att sedan bearbetas och monteras för hand på fabriken i Frederiksberg, Danmark. TONI Copenhagens historia sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet med en familjetradition av klassiskt hantverk med hög kvalitet där bara det bästa är gott nog. Produkterna är gjorda för att hålla en livstid eller längre och kvalitén är avgörande för TONI Copenhagens passion att skapa unika, eleganta och hållbara produkter som tål daglig användning, var de än används.

Alla kranar och beslag testas innan de lämnar TONI. Testet utsätter kranarna för ett extremt högt tryck, högre än vad som kan produceras i ett privat hem. Om kranen tål trycket är den godkänd och kan levereras till kund för att installeras.
  • Art. nr: 810-108
  • Material: Förkromad mässing
  • Användning: Inomhus, Våtrum
  • Stilepok: Funkis (30- och 40-tal), Senfunkis (50- och 60-tal)
  • Tillverkas i: Danmark
Förpackningens mått och vikt
Bredd 110 mm
Höjd 210 mm
Djup 560 mm
Vikt 2,70 kg

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.