Tvättställ Hörn

2 750,00 kr
Mindre engelskt handfat av vitt porslin för montering i hörn. 1 hål för tvättställsblandare. Bredd 598 mm. Djup 450 mm. Monteras med medföljande väggfästen. Bultar för infästning av väggfästen medföljer ej.
Beställningsvara
Nätt hörntvättställ perfekt för ett badrum eller toalett med begränsat utrymme. Handfatet har en förfinat utförande med markerade linjer och mjukt avskurna hörn i ett raffinerat intryck med stark karaktär. Alla tvättställ är belagda med nanoglasyr vilket gör städningen lättare och att bakterier inte får fäste.

Under det tidiga 1900-talet, när badrummen var något helt nytt, importerades sanitetsgods i stor skala från England till Sverige. Den engelska stilen har därför haft stor påverkan på utformningen av våra tidiga badrum både vad gäller utseende och funktion.

Produkterna är framtagna med traditionella anspråk trogna de äldre förlagor de är tillverkade efter och har stark anknytning till den formtradition vi ser i de tidiga svenska badrummen. Våra produkter för badrum och kök går stilmässigt och materialmässigt ihop med vårt kakel och klinker.

Blandare, bottenventil, vattenlås och avloppsrör ingår ej.
  • Art. nr: 830-329
  • Material: Porslin
  • Användning: Inomhus, Våtrum
  • Stilepok: Sekelskifte (1900-tal), Art Deco (20- och 30-tal), Funkis (30- och 40-tal)
Förpackningens mått och vikt
Bredd 450 mm
Höjd 315 mm
Djup 590 mm
Vikt 8,00 kg

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.