Duschblandare

39 900,00 kr
Duschblandare Funkis med kryssgrepp från TONI Copenhagen. Stång och 150 mm duschhuvud. Väggmonterad c/c 150 mm, 3/4'' gänga. Olackerad mässing. Endast 4MS-godkända material, för kontakt med dricksvatten. Tillverkad i Danmark.
Beställningsvara
Duschblandare i tidlös funkisdesign med kryssgreppsvred som med sin enkla form passar utmärkt i flera olika typer av kök och miljöer tillverkade för att hålla över tid.

I samband med funkisens genombrott och i synnerhet efter andra världskrigets slut standardiserades köken, blev mindre och effektivare och utrustades med allehanda bekvämligheter som rinnande varmt och kallt vatten.

Ta hjälp av en rörmokare för att koppla in din blandare.

Alla TONI Copenhagen-produkter tillverkas för hand i massiv mässing, oavsett ytfinish. Mässingen gjuts i Italien för att sedan bearbetas och monteras för hand på fabriken i Frederiksberg, Danmark. TONI Copenhagens historia sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet med en familjetradition av klassiskt hantverk med hög kvalitet där bara det bästa är gott nog. Produkterna är gjorda för att hålla en livstid eller längre och kvalitén är avgörande för TONI Copenhagens passion att skapa unika, eleganta och hållbara produkter som tål daglig användning, var de än används.

Alla kranar och beslag testas innan de lämnar TONI. Testet utsätter kranarna för ett extremt högt tryck, högre än vad som kan produceras i ett privat hem. Om kranen tål trycket är den godkänd och kan levereras till kund för att installeras.
  • Art. nr: 814-101
  • Material: Obehandlad mässing
  • Användning: Våtrum
  • Stilepok: Funkis (30- och 40-tal), Senfunkis (50- och 60-tal)
  • Tillverkas i: Danmark
Förpackningens mått och vikt
Bredd 300 mm
Höjd 300 mm
Djup 1200 mm
Vikt 3,00 kg

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.