Badrumsskåp mindre

Från 1 495,00 kr
Klassiskt vitlackerat badrumsskåp med svängbar spegeldörr och rostfri spegelram. 2 plåthyllor. Den här produkten kräver pallfrakt.
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i butik
Skåpet är en riktig funkisklassiker som förekommer i var och vartannat badrum och toalett från 1930-tal till 1960-tal, både monterat direkt på väggen och försänkt in i badrumsväggen så att endast luckan syns utifrån. Skåpet är monterat på ett kryss som gör att du både kan öppna som vanligt eller genom att dra rakt ut i de två greppen på sidorna och svänga spegeln åt sidan. Skåpet är vändbart beroende på åt vilket håll du vill att luckan ska svänga. Montera dock inte två motstående skåp då handtaget inte sitter helt centrerat.

Stålramen som omsluter spegelglaset är tvådelad och går att lyfta upp i det fall du behöver byta ut glaset. Tycker du att spegeln glappar lite? Börja med att kontrollera om det går att trycka ihop ramen.

Om skåpet inte håller sig stängt kan plastknopparna som har till uppgift att hålla luckan stängd slitits ut. Dessa finns som reservdel och går att beställa.

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.