Tvättställ Arcade

3 390,00 kr
Engelskt handfat av vitt porslin med 1 hål på höger sida för tvättställsblandare. Bredd 500 mm. Djup 400 mm. Monteras med medföljande väggfästen. Bultar för infästning av väggfästen medföljer ej.
I webblager
Se lagerstatus i butik
Tvättställ med ett avskalat och relativt robust formspråk som gör sig fint i 20-tals miljö med associationer till La Belle Epoque såväl som i tidig funkis eller modernism. Alla tvättställ är belagda med nanoglasyr vilket gör städningen lättare och att bakterier inte får fäste.

Under det tidiga 1900-talet, när badrummen var något helt nytt, importerades sanitetsgods i stor skala från England till Sverige. Den engelska stilen har därför haft stor påverkan på utformningen av våra tidiga badrum både vad gäller utseende och funktion.

Produkterna är framtagna med traditionella anspråk trogna de äldre förlagor de är tillverkade efter och har stark anknytning till den formtradition vi ser i de tidiga svenska badrummen. Våra produkter för badrum och kök går stilmässigt och materialmässigt ihop med vårt kakel och klinker.

Blandare, bottenventil, vattenlås och avloppsrör ingår ej.
  • Art. nr: 830-380
  • Material: Porslin
  • Användning: Inomhus, Våtrum
  • Stilepok: Art Deco (20- och 30-tal), Funkis (30- och 40-tal), Senfunkis (50- och 60-tal)
Förpackningens mått och vikt
Bredd 530 mm
Höjd 430 mm
Djup 355 mm
Vikt 19,24 kg

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.