Väggfäste Brogatan

240,00 kr
Rörfäste av mässing för 25 mm rör.
I webblager
Se lagerstatus i butik
Om du vill montera din reling inne i en dörr- eller fönsternisch, ett skåp eller en garderob gör det här väggfästet att du kan montera relingen på sidoväggarna istället för på bakväggen.

Fästet är en del i en komplett serie vid namn Brogatan med mässingsrör, krokar och väggfästen för flera upphängningssätt, för allt som ska finnas till hands som husgeråd, handdukar och grytlappar. Brogatan kan med fördel även användas för lättare hängförvaring i alla hemmets rum, som klädhängare i hall eller garderob eller för handdukar och annan hängande förvaring i badrummet. Extra krokar finns att beställa och alla delar går att beställa separat för anpassning till dina specifika behov.

Fästet lånar sitt namn från Brogatan i centrala Malmö och var även både namnet och adressen för en av Malmös mest kända restauranger. Lokalen dominerades av en stor halvcirkelformad bardisk i ek, mässing och marmor. Här samlades stadens kulturelit, författare och journalister trängdes med teaterfolk och musiker efter kvällens föreställningar. På ovanvåningen serverades det fine dining och i den minimala källaren dansades det inpå småtimmarna.
  • Art. nr: 596-257
  • Användning: Inomhus, Våtrum
  • Stilepok: Sekelskifte (1900-tal), Jugend (00- och 10-tal), Art Deco (20- och 30-tal)
  • Tillverkas i: Polen
Förpackningens mått och vikt
Bredd 50 mm
Höjd 20 mm
Djup 50 mm
Vikt 59 g

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.