Familjen Linoljefärgspensel

Från 600,00 kr

Anpassa Familjen Linoljefärgspensel
1 x Linoljefärgspensel 13 mm   + 100,00 kr
1 x Linoljefärgspensel 18 mm   + 125,00 kr
1 x Linoljefärgspensel 25 mm   + 150,00 kr
1 x Linoljefärgspensel 32 mm   + 225,00 kr

* Obligatoriska fält

600,00 kr

Linoljefärgspensel i syntet med tät och spänstig borst av högsta kvalitet. Hjälper till att hålla och sprida färgen effektivt. En av varje storlek, 13, 18, 25 och 32 mm. Minsta penseln på köpet.
I lager
Se lagerstatus i butik
Vår första pensel med syntetborst för linoljefärg. För dig som vill testa ett modernt sätt att måla med traditionell färg (som också är ett veganskt alternativ) .

Borsten gör att penseln blir som en väl inarbetad svinborstpensel från första draget. En  svinborstpensel behöver vanligtvis sina timmar för att borstens toppar ska öppna sig och penseln bli riktigt bra på att suga upp och förflytta färg. Denna pensel har redan öppna borst och sitter så packade att den inte tappar några strån samt ett ergonomiskt träskaft med kopparbleck.
Penseln mår bäst av att förvaras i rå linolja mellan strykningarna och behöver sällan tvättas. Eftersom borsten är mycket tätt packade rinner färgen inte in bakom blecket. Det gör det enkelt att byta kulör utan att tvätta mellan. När du vill tvätta penseln är den lätt att rengöra med såpa.
  • Art. nr: 100-255
  • Kulör: Vit
  • Tillverkas i: Kina
Produkten består av

@byggfabriken - Inspirera & Inspireras

Byggfabriken på Instagram. Tagga med @byggfabriken så kan din bild synas här.